در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام آیا حقوق پدرِ فوت شده به فرزند دختر که مطلقه باشد ولی در حال پرداخت بیمه تامین اجتماعی بصورت خویش فرما می باشد پرداخت می گردد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

چنانچه نوع بیمه فرزنددختر، بیمه اختیاری باشد، استحقاق دریافت مستمری بازماندگان را خواهد داشت. اما چنانچه نوع بیمه فرد مورد نظر بیمه صاحبان حرف و مشاغل ازاد باشد، استحقاق دریافت مستمری بازماندگان را نخواهد داشت.