در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

تاريخ شروع بهره برداري مجوز اژانس هواپيمايي ما تاريخ ١٣٩٥/١٢/٠٢ بوده و اجاره نامه ملك از تاريخ ١٣٩٥/٠٧/٣٠ بوده ، من تا به حال اقدام به اخذ كد كارگاهي نكردم ، الان ميخوام اقدام كنم براي كد بيمه ، ايا مشكلي پيش مياد؟؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

 زمان درخواست برای کد ملاک ارسال لیست خواهد بود اما اگر در بازرسی توسط تامین اجتماعی پرسنل سوابق خود را قبل از درخواست کد کارگاهی به بازرس اعلام نمایند باید نسبت به سوابق قبل نیز با توجه به صدور بدهی توسط تامین اجتماعی اقدام نمایید