در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
باسلام

میخواستم بدونم چندسال اخر خدمت برای پاداش اخر خدمت و حقوق مستمری ملاک هست و ایا میتوان مبلغی رو در طی اون سالهای پایانی اضافه تر از مبلغ کارفرمام خودم بریزم تا پاداش نهایی بیشتر بشه یا خیر

با سپاس
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

سلام

فرمول محاسبه مستمری بازنشستگی برابر است با میانگین حقوق و مزایای مشمول کسرحق بیمه در 24ماه آخر کارکرد ضربدر سابقه پرداخت حق بیمه فرد تقسیم بر 30

یعنی دستمزد دوسال آخر ملاک محاسبه مستمری بازنشستگی می باشد ولی باید به این نکته توجه نمود که درصورت افزایش نامتعارف مبلغ حق بیمه در دوسال آخر کارکرد ، میانگین دستمزد 5سال آخر ملاک برقراری مستمری بازنشستگی قرار میگیرد و این موضوع باعث افت مبلغ مستمری میگردد.