در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام وقت به خیر . من موارد قانونی بیمه بیکاری را مطالعه کردم

من 23 سال سابقه بیمه دارم و اینکه میدونم 50 ماه بیمه بیکاری دریافت میکنم فقط جسارتا لطف کنید بگید که با میانگین حقوق 3 ماه اخر که 4200 میلیون تومان هست با زن و دو فرزند چقدر می شود . بی زحمت عدد را بگید. با تشکر و سپاس گزاری
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام
با توجه به اطلاعاتی که دادید 2588980 تومان ( حقوق بر اساس حداقل دستمزد سال 96)
نحوه محاسبه به این صورت:
=(متوسط دستمزد روزانه 0.55 30 ) + ( حداقل دستمزد 0.1 تعداد عائله)
به مقرری افراد متاهل یا متکفل ، تا حداکثر 4 نفر از افراد تحت تکفل به ازاء هر یک از آنها به میزان ( 10% ) حداقل دستمزد افزوده خواهد شد