در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

سلام علیکم

  • اولا بیمه عمر و حوادث با بیمه عمر و سرمایه گذاری چه تفاوتی دارد؟
  • ثانیا بیمه عمر و حوادث، آیا بیمه ای یک ساله است و یا بیمه مادام العمر؟
  • ثالثا آیا بیمه عمر و حوادث برای کارگاه ها، ادارات و یا سازمان ها اجباریست و یا اختیاری؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی جناب آقای حق شناس سلام،وقت بخیر.

بیمه های عمر و حوادث پوششهایی هستن که معمولا بهمراه بیمه های تکمیلی ثبت نام میشه،حق بیمه زیادی نداره و فقط دارای پوشش فوت بهرعلت و در بعضی از مواقع فوت بعلت حادثه و غرامت نقص عضو (از محل غرامت فوت بهر علت میشه).

حق بیمه این بیمه نامه،معمولا پس از عقد قرارداد و همزمان با شروع آن،بصورت سالانه بحساب شرکت بیمه واریز میشه.

چنانچه در طول مدت یک سال قرارداد،هر چند نفر از افراد تحت پوشش فوت کنن و یا نقص عضو‌بشن،شرکت بیمه ملزم به پرداخت غرامت هایی هست که متعهد شدن.

اگر هم قرارداد تموم بشه،دیگه شرکت بیمه هیچ تعهدی نداره،و هیچ پولی هم به اون شرکت پرداخت و یا عودت نمیشه.

تمام قراردادهای بیمه ای،معمولا یکساله هستن،بجز بیمه های عمر و تامین آتیه(عمر و سرمایه گذاری).

بیمه های عمر و حوادث اجباری نیستن،مگر وقتیکه شرکت بصورت گروهی قرارداد میبنده،اون وقت دیگه اجباری میشه.

مگر اینکه خودتون نخواین ثبت نام کنین که باید اعلام کنین.

ضمنا در بیمه های عمر و تامین آتیه،بخشی از حق بیمه صرف پس انداز و بخشی صرف پوشش های بیمه ای میشه که بجز این،میزان پوشش های این بیمه نامه بسیار بسیار با بیمه های عمر و حوادث فرق میکنه،و نیز از بخش پس اندازی شما بدون نیاز به ضامن،و فقط تنها با۴٪ کارمزد میتونی به دفعات وام از این بیمه نامه دریافت  کنی و...