در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ایا بیمه عمر زمانی با بیمه عمر و حوادث به اضافه بیمه عمر تکمیلی تفاوتی دارد یا نه؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز بیمه های عمر به صورت کلی به دو بخش تقسیم می شوند :

  1. بیمه های عمر با شرط فوت
  2. بیمه های عمر در زمان حیات بیمه گذار

در بخش اول ( بیمه های عمر با شرط فوت ) شرکت بیمه اقدام به بیمه کردن بیمه گذار با عنوان بیمه عمر زمانی و یا  بیمه عمر مانده بدهکار می نماید.

در این گونه بیمه ها غرامت در صورت فوت بیمه گذار پرداخت می گردد.

  • بیمه عمر زمانی  :

در این نوع بیمه خطر فوت شخص بیمه شده مورد تامین بیمه گر قرار می گیرد یعنی در صورت فوت شخص بیمه شده در مدت اعتبار قرارداد بیمه، سرمایه بیمه مندرج در بیمه نامه به شخص یا اشخاص ذینفع یا استفاده کنندگان تعیین شده از طرف بیمه شده پرداخت می شود. بیمه عمر زمانی ممکن است برای مدتی کوتاه (2 یا 3 سال) و یا برای مدت طولانی (10 یا 25 سال) منعقد شود. گاهی نیز بیمه نامه عمر زمانی برای مدت یکسال منعقد و سال به سال با پرداخت حق بیمه بر اساس نرخ روز تمدید می شود .(مانند بیمه نامه های عمر زمانی گروهی)

فاکتور های تعیین حق بیمه:

  1. سرمایه بیمه ای .
  2. سن بیمه شده (در قراردادهای گروهی میانگین سنی بیمه شد گان)
  3. مدت پوشش بیمه ای .

توجه نمایید سرمایه فوت در بیمه های عمر زمانی توسط خود بیمه گذار تعیین می گردد. در  بیمه های تکمیلی ارائه شده به شرکت ها و سازمان ها و یا بیمه های تکمیلی انفرادی این گونه بیمه های عمر به همراه بیمه حوادث در یک بسته بیمه ای به شرکت ها ارائه می شود.اما به دلیل کاهش هزینه ها ، بالا بودن سن بیمه گذار بعد از بازنشستگی و عوامل دیگر میزان سرمایه فوت رقم کمی در نظر گرفته می شود ( حدود 5 تا 10 میلیون تومان) در صورتی که اگر بیمه گذار شخصا اقدام به تهیه این بیمه نامه کند می تواند از شرکت بیمه درخواست سرمایه فوت بیشتری نماید.