در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
راننده آژانس بودم به مدت سه سال و نیم ، منو بیرون کرد.حال نمیدانم شامل بیمه،بازگشت به کار،مزایا اداره کار و ...بودم یانه.
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
رانندگانی که بااتومبیل خودیااشخاص ثالث باآژنس های مسافربری همکاری می کنندفاقدرابطه کارگری وکارفرمایی باآژانش خواهندبودولی افرادی که دراختیاراین قبیل آزانش هاقرارداشته وبااتومبیل متعلق به آژانش به کاراشتغال دارندبه لحاظ رابطه کاری ومزدی باکارفرمادارندوشمولیت قانونکارنسبت به آنان جاری است وکلیه مزایای مندرج درقانون به آنان تعلق میگیرد. بدیهی است درصورت بروزهرگونه اختلاف رای مراجع حل اختلاف موضوع فصل نهم ق.ک ملاک عمل خواهدبود.