در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من مسافرکش آژانس هستم و چند روز پیش یک مسافر رو به عنوان آژانس سوار کردم اما وسط راه متاسفانه تصادف کردم و ۵۰/۵۰ مقصر شدیم اما سرنشین من فوت کرد من بیمه شخص ثالثم رو کاربری آژانس گرفتم و دارم اما مدارک رانندگی آژانس رو ندارم یعنی گواهینامه ام پایه سوم است تاریخ صدور اولیه گواهینامه ام ۵/۹۵ است ایا از لحاظ قانونی در پرداخت دیه سرنشین فوتی ماشین من مشکلی بوجود می آید؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

اگر گواهینامه تون با خودرو تون متناسب بوده است نگران نباشید دیه از روی بیمه ثالث پرداخت میشه ولی اگر نبوده دیه رو بیمه میده و بعدا از شما تمام یا بخشی و یکجا یا اقساطی ازتون ریکاوری میکنه

اگر تاریخ تصادف کمتر از یکسال از تاریخ دریافت گواهینامه تون باشه ، گواهینامه تون ضبط و باطل میشه و مجدد برای ازمون معرفی میشید

درصورتیکه وقوع حادثه ناشی از ارتکاب تخلف حادثه ساز رانندگی باشه ۲.۵ درصد دیه ازتون بعنوان جریمه اخذ میشه

درپایان بعنوان راننده مقصر اگر صدمه و جراحتی دارید بدون اینکه نیاز باشه باز پرداخت کنید میتونید ازدیه وارش جراحاتتون استفاده کنید

درصورت نیاز به رفع ابهام بیشتر تماس بگیرید