در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)

کدام بیمه عمر و سرمایه گذاری مطمئن تر است؟

2 پاسخ
توسط (120 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز تمام شرکت های بیمه زیر نظر بیمه مرکزی فعالیت میکنند

شما باید با توجه توان مالی میزان شکایات ،سرعت پاسخگویی و خدمات ارائه شده شرکت مورد نظر را انتخاب کنید
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در تایید فرمایشات همکار محترم باید خدمت تون عرض کنم که چهارچوب کلی بیمه های عمر در ایران یکسان هست.

از نظر اطمینان،شرکت هایی که سطح یک‌توانگری مالی دارن و  مدت بیشتری در سطح یک توانگری مالی هستن،میزان شکایات بیمه گذاران شون از بقیه شرکتها کمتره،سرعت پاسخگویی شون به افراد سریع تره،و ضمنا پوشش ها و آفرهای بیشتری به بیمه گذاران شون اعطا می کنن،مسلما از اولویت و ارجحیت برخوردار هستن.

بعضی شرکت ها در عرصه پوشش های بیمه ای نیز تفاوت هایی دارن.

مثلا بیمه پاسارگاد تنها شرکتی هست که بر روی بیمه عمرش بیمه آتش سوزی منزل مسکونی بیمه شدگان رو هم داره.

بعنوان اولین شرکتی هستدکه پوشش های زیر رو از سال ۱۳۹۱ به بیمه نامه های عمر خودش اضافه نمود:

۱_پوشش نقص عضو تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان.

۲_پوشش هزینه های پزشکی بر اثر حادثه.

۳_پوشش غرامت معافیت از پرداخت حق بیمه(همزمان با تعهد پرداخت حق بیمه بجای بیمه گذار ازکارافتاده) تا سقف ۴۰ میلیون تومان.

۴_پوشش امراض خاص(۵بار در طول مدت بیمه نامه،بجای یکبار).

۵_پوشش کاملا  رایگان بیمه تکمیلی (فقط در بخش جراحی و بستری).

۶_تخفیف در صدور بیمه نامه ثالث( تا قبل از ۲۹ خرداد ماه ۱۳۹۵).

۷_تخفیف در صدور و یا تمدید بیمه نامه بدنه تا ۵۰٪ حق بیمه.

۸_بیمه آتش سوزی کاملا رایگان (تا ۵۰ برابر سپرده گذاری در بیمه نامه) علاوه بر پوشش های بیمه ای.

ضمنا بیمه پاسارگاد بعنوان تنها شرکتی است که از نظر حجم تعداد صدور بیمه نامه عمر بالاترین و بیشترین آمار را در بین شرکت های بیمه ای دارا می باشد.

همچنین با دارا بودن بیش از ۹،۰۰۰ نماینده فروش این بیمه نامه در سطح ایران،تنها شرکتی است که بالاترین میزان تعداد نمایندگان فروش بیمه های عمر را در ایران دارا می باشد.