در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
باسلام.ایادربیمه عمرطرح مان که نوشته شده درپایان 30سال حدود1میلیارد.میدن.ودرپایان باز خریدسودهایی رادرصورت تحقق میدن.سودچقدراست ؟ایاقطعی است.یامعلوم نیست؟باتشکرلطفاپاسخ دهید.
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز سود تضمین شده در تمام شرکت ها 16 درصد در دو سال اول ، 13 درصد در دوسال دوم و 10 درصد در بقیه سالها می باشد.با توجه به حق بیمه پرداختی شما می توان محاسبه کرد که آیا مبلغ گفته شده با اینسودها مناسبت دارد یا خیر.

البته به خاطر داشته باشید که تمامی شرکت ها علاوه بر این سود یک بخش سود پیش بینی نیز به این مبلغ اضافه کرده و در پایان مدت قراراداد به بیمه گذار پرداخت می نمایند.اما در نهایت سود تضمین شده برای پرداخت تمامی شرکت ها همان سود ذکر شده خواهد بود.