در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من چند سال پیش به مدت 1 سال در شرکتی کار میکردم که کارفرما علی رغم وعده بیمه کردن متاسفانه بیمه من رو رد نکرد!در حالی که من فکر میکردم من رو بیمه کرده!

الان که چند سال گذشته و شرایط مالی کارفرما بهتر شده قبول کرده که اگه راهی باشه اون یکسالی که بیمه نکرده بود رو یکجا برام پرداخت کنه حتی قبول کرد جریمه هم بده!

آیا راهی هست که بتونه اون یک سال رو برام جبران کنه؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

در صورت داشتن مدارک موثق و قابل اعتنا برای مراجع اداره کار میتوانید از طریق دادخواست در اداره کار و طرح دعو ی از کارفرمای موصوف نسبت به اخذ رای و احیا سوابق در مراحل بعد و حضور در تامین اجتماعی اقدام نمایید