در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
میخواستم بدانم اگر کسی بیمه عمر آسیا باشد در کل بهتر است یا بیمه پاسارگاد با توضیح کامل با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

تمام بیمه های عمر در ایران خوب هستن،ما بیمه بد یا شرکت بیمه ای بد نداریم.

تنها چیزی که اونها رو از هم مجزا میکنه خصوصیات و دیدگاه مدیران عامل اون شرکتها هستن که طرز برخورد با مشتریان و ارباب رجوع رو در سیستم خودشون و کارمندان شون تعریف می کنن.

در درجه اول،سطح توانگری مالی بیمه هاست.

هر شرکتی که در سطح یک توانگری مالی باشه شرکت خوبی هست.

حالا در میان شرکت هایی که سطح توانگری مالی یک دارن،اون شرکتی بهتره که سرویس دهی خوبی داشته باشه و در اسرع وقت نسبت به پرداخت خسارت بیمه شدگانش اقدام کنه(اصل مشتری مداری).

دومین سندی که میتونین بهش استناد کنین،تعداد شکایات بیمه گذاران شرکت های بیمه هست.مسلما" هر شرکتی که شکایات کمتری ازش شده باشه پس عملکرد خوبی داره.

سومین سند،مدت زمان رسیدگی به همین شکایات هست.پس اون شرکتی که در سریع ترین زمان ممکن به شکایات واصله رسیدگی کنه،میتونه جزو بهترین شرکت های بیمه باشه.

چهرمین سندی که میتونین بهش استناد کنین،تاییدیه بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران هست.

پنجمین سند مورد اعتماد،خوشنامی شرکت بیمه در بین مردم هست.

و ششمین سندی که میتونین بهش اعتماد کنین،داشتن مشاوران و نمایندگان فروش آگاه و حرفه ای هست.