در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
پس از تصادف با موتور و مقصر بودن تشکیل پرونده دادم و پرونده رو کامل کردم.

 کلانتری پرونده فرستاد دادسرا تا بریم پیش قاضی ماشینو ازاد کنیم ولی معاون دادسرا نامه ای به رو پرونده گزاشت برای شورای حل اختلاف بیمه
خواستم بدونم جریان این شورای حل اختلاف بیمه چیه و کی میتونم ماشینمو ازاد کنم؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

چون ميدان خسارات وارده شما كمتر از٢٠ ميليون مي باشد و در صلاحيت شورا مي باشد