در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام.من بیمه عمر دارم بیمه گذار و بیمه شده خودم هستم.آیا میشه بیمه گذار رو به پدربزرگم تغییر بدهم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام ،وقت بخیر.

بیمه های عمر در زمان ثبت نام بسته به عواملی چون سن،شغل،میزان سلامتی و... صادر میشه و به هیچ عنوان بیمه شده را نمی توان عوض نمود.

در این بیمه نامه امکان تغییر گذار وجود دارد،اما بیمه شده را نمیتوان جابجا نمود.

اگر حق بیمه را پدربزرگ تان تقبل نماید،میتوانید او را بعنوان بیمه گذار انتخاب نمایید،ولی در جریان باشین که با این کار منافع مادی حاصل از بیمه نامه تا زمانی که ایشان در قید حیات می باشند(همچون وام،بازخرید بیمه نامه و حتی تغییر شرایط بیمه نامه شما) باختیار ایشان می باشد.