در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من در یک پروژه ۱سال و نیم مشغول بودم.و هر سه ماه یک بار قرارداد رو تمدید میکردن.تا آخر که با پایان قرارداد دیگه تمدید نکردن.ولی پروژه همچنان در حال کار بود و کار پروژه تمام نشده بود.

من که اخراج شدم شرکت از نیروهای خودش در پروژه های دیگری که داشت جایگزین کرده .یعنی پست من خالی نموند و جایگزین کردن به جای من.

الان اداره بیمه تامین اجتماعی میگه چون پروژه بودی.قراردادت تمام شده .و شرکت هیچ کسی رو بجای تو استخدام جدید نکرده جایگزین هم نداری و بیمه بیکاری به من تعلق نمیگیره.ایا حرف آنها صحیح است.؟

چون من در پروژه ای اخراج شدم که همچنان مشغول و وظیفه من را شخص دیگری که از پروژه های دیگر شرکت آوردن انجام میشود.
تشکر از کارشناس محترم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

در کارهای با ماهیت موقت و پیمانکاری بیمه بیکاری به پرسنل ولو در حال انجام پروژه و اتمام نرسیدن پروژه تعلق نمیگیرد