در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من یک سال تو پاساژی به نام پارلین کار میکنم از اون اولش به من وعده حقوق به موقع و رد کردن بیمه دادن بیمه که نشدم هیچ حقوقو هر سه ماه یا دو ماه درمیون 500 تومان میده حقوق باهم تفاهم گردیم ماهی 1/200/000تومان الان تی سه ماه 3/600/000 تومان طلب دارم بیمه هم نشدم عیدی ندادن سنواتم ندادن در روز 14 ساعت شیفت شب کار میکنم
ادرس محل کارم . سراسیاب سه راه مارلیک بهاره شرقی پاساژ پارلین
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
می توانید برای حقوق و مزایای معوق شکایت کنید. البته با توجه به عدم ارسال لیست بیمه ، اثبات رابطه کاری به عهده شما می باشد.