در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام من در مجتمع فرهنگی کار میکنم که دست پیمانکاره و البته ما قراردادی نمیبینیم (رئیس مجتمع قرارداد میبنده) و تا حالا چند پیمانکار عوض شده یک پیمانکار برای برج 5 /96 اومد و حقوق واریز کرد و مبلغ حق بیمه از حقوقم کسر شده ولی بیمه منو پرداخت نکرده و از برج 6 زیر نظر یک پیمانکار دیگه هستم و بیمه برج 6 رد شده می خواستم ببینم میتونم از پیمانکاری که بیمه منو رد نکرده شکایت کنم و اگر میشه باید کجا برم و چکاری انجام بدم؟؟ ممنون
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

از طریق شکایت در اداره کار و اخذ رای خواسته شما قابل تحقق خواهد بود