در بیمه بیکاری توسط (200 امتیاز)
همسرم 65 سال دارد و آخرین بیمه مربوط به سال92 میباشد حال دوباره در شرکتی مشغول به کار است و مجددا بیمه شده اما دوباره میخواهند بعلت عدم نیاز اخراجش کنند چند ماه باید بیمه داشته باشد تا بیمه بیکاری بهش تعلق بگیرد البته حدود 12سال سابقه بیمه دارد که تنها در سال 74چهار ماه حقوق بیمه بیکاری گرفته است ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
استحقاق بیمه بیکاری باتوجه به سوابق بیمه ای مذکور26ماه برای متاهلین میباشدکه چهارماه استفاده شده 22ماه باقیمانده که درصورت بیمه پردازی مجددورعایت سایرشرایط می توانیدازمقرری بیمه بیکاری استفاده گردد.