در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام من بیمه عمر ایران ثبت نام کردم میخواستم انصراف بدم میخوام بدونم پولمو  پس میدن  ؟ چیکار باید کنم حضوری باید برم  ؟؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

قانونا" در صورتیکه در عرض کمتر از یکماه از صدور بیمه نامه نسبت به کنسل کردن آن اقدام کنین شرکت بیمه موظف است که با کسر هزینه های صدور( که معمولا" بین 2 تا 5 هزار تومان است) مابقی حق بیمه شما رو عودت بده.

میتونین به نمایندگی و یا شعبه صدوری که بیمه نامه تون در آنجا صادر شده مراجعه و نسبت به ابطال بیمه نامه تون اقدام نمایین.

در صورت عدم تمکین شرکت بیمه میتونین به سایت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران مراجعه و با ثبت شکایت تون نسبت به پیگیری از طریق بیمه مرکزی اقدام نمایید.

 در صورت داشتن فرصت و مراجعه حضوری به بیمه مرکزی،اقدام شما نافذتر و سریع تر انجام خواهد پذیرفت.