در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام

من از شرکتی که کار میکردم بیرون آمدم و یک ماهی دنبال کار گشستم

الان جای جدیدی مشغول شدم که طبق صحبت قراره 3 ما هآزمایشی کار کنم و بیمه رو بعد از 3 ماه رد کنن

چکار باید بکنم که در این مدت بیمه رو داشته باشم ؟ آیا میشه خودم برم تامین اجتماعی و حق بیمه رو خودم بدم ؟

یا اینکه حتما باید کارفرما داشته باشم و باید صبر کنم این مدت رو

و اینکه مبلغ حق بیمه برای کارمند دفتری برای کارهای کامپیوتری چقدر میشه که بخوام خودم بدم

ممنون میشم راهنماییم کنید
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام در طی مدت که بیمه اجباری به شعبه ارسال نمیشود میتوانید بعنوان آزاد خود را بیمه خویش فرما نزد تامین اجتماعی نمایید تا سوابق شما خلا ایجاد نگردد