در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام
من چند روز پیش تصادف کردم که راننده ای کهم زد مقصر شد ادنجا خانومم از ناحیه دهن مصدوم شد که خود راننده افسر و چند نفر دیگر دیدن ولی به دلیل اینکه طرف از من خواهش زیادی کرد اونجا اعلام خسارت جرحی نکردم و کپن ببمه گرفتم بعد از نیم ساعت دیدم لب و لثه های خانومم متورم شده و خونریزیش دوباره شروع ش که سریع به بیمارستان انتقال دادم و اونجا علاوه بر مداوا وی صورتجلسه ای هم در مورد او نوشت دو روز بعد اعلام شکایت جرحی کردم و پزشک قانونی رفتم

میخواستم بدونم ایا با اینکه در صحنه ی تصادف چیزی در مورد شکایت جرحی نگفتم میتوان شکایت را ادامه داد و دوم اینکه چه کارهایی باید انجام بدهم
با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
سلام
کاش شما کروکی حادثه و گزارش اورژانس رو میگرفتید و بعد دوس داشتین مراجعه میکردین یانمیکردین . اگه اعلام رضایت نکرده باشین چرا میشه ادامه داد