در لیست بیمه توسط (109,850 امتیاز)
سلام

آیا کارانه حقوق مشمول کسر حق بیمه تامین اجتماعی می باشد ؟ ممنون از شما
2 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)

با سلام

مزایایی که مشمول کسر حق بیمه نیست به شرح زیر است:

  • بازخرید ایام مرخصی.
  • هزینه عائلمه مندی-حق اولاد
  • هزینه سفر و فوق العاده مأموریت.
  • عیدی.
  • مابه التفاوت کمک هزینه مسکن و خواربار در ایام بیماری.
  • حق شیر.
  • پاداش نهضت سواد آموزی.
  • حق التضمین (کسر صندوق).
  • خسارت اخراج و مزایای پایان کار.
  • پاداش افزایش تولید.

بجز موارد یاد شده تمام مزایای نقدی که تحت هر عنوان به صورت مزد، حقوق، کارمزد و یا کارآموزی به بیمه شده پرداخت می گردد، در صورتی که از حداقل حقوق و مزایای سال مربوطه کمتر نباشد، مشمول کسر حق بیمه است.

حداکثر حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه، هرسال از طرف مراجع ذی ربط اعلام می شود و مازاد بر آن مشمول کسر حق بیمه نیست.