در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با عرض سلام و خسته نباشید

من و خانمم به تازگی میخواهیم مغازه کافی نت باز کنیم و برای کار جواز کسب بگیریم

سوال من این است که اگر جواز به نام همسر من باشد و من به عنوان کارمند بیمه او بشوم تعرفه پرداخت به چه صورت محاسبه میشود یعنی با تعرفه پرداخت بیمه ازاد یکی است یا این جوری مبلغ پرداختیمون کمتر می شود ؟

ممنون از شما
توسط (100 امتیاز)
سلام  وقت بخیر  خسته نباشید ..خاستم ببینم بیمه با جواز کسب به نام خودم باشه ارزونتره یا کسی باجواز برام بیمه واریز کنه و تفاوتش با بیمه اختیاری ۱۸درصد چقده و سوال دیگه اینه که من شغلم مکانیک سبکه و همیشه بامواد شیمیایی مث بنزین وروغن ارتباط دارم و کلی کثیف کاری وریه هام همیشه درمعرض بوی بنزین وبخار روغنه شرایط سختی کار شاملم میشه ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ
بیمه تامین اجتماعی با پروانه کسب نوع دیگری از بیمه تامین اجتماعی محسوب می شود که شرایط و قوانین مخصوص به خود را دارد و با هدف کمک به اقشار آسیب پذیر و خانواده آن ها تصویب شده است. بر اساس این طرح اصناف کم درآمد می توانند تنها ۱۷ درصد از حق بیمه را پرداخت کرده و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار بگیرند؛ ۱۰ درصد باقی مانده از مبلغ حق بیمه را دولت پرداخت می کند.

مسئله ای که وجود دارد این است که هزینه های درمانی بیمه شدگان و خانواده های آنان به صورت کامل توسط تامین اجتماعی پرداخت نمی شود. به عنوان مثال جراحی های پزشکی تنها تا سقف سه میلیون تومان تحت پوشش قرار می گیرد. برای جبران این مسئله بیمه شدگان انجمن های صنفی و اعضای اتحادیه می توانند از بیمه تکمیلی درمانی استفاده کنند.