در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.من از سال 91 تاکنون تحت پوشش بیمه مشاغل ازاد که ممدجو بهزیستی هستم و از سال 92 تا 95 دو سال و نیم است که در یک شرکت مشغول به کار بودم و بیمه نیز شدم .

شرکتی که در اون مشغول بکار بودم تعطیل شد و حدود 6 نفر بودیم که همگی تقاضای بیمه بیکاری کردیم حالا بعد از چند ماه با بیمه بیکاری همه موافقت شده اما اداره کار بیمه بیکاری منو مخالفت کردند گفتند چون بیمه مشاغل ازاد برات رد میشد

میخوام بدونم که این بیمه که بهزیستی برای من رد کرده چه ربطی به بیمه بیکاری من داره؟

ایا کاری میشه کرد که من بتونم بیمه بیکاری رو بتونم بگیرم؟

بیمه ای که بهزیستی برای من رد میکنه نه درمان داره نه بیکاری و از کارافتادگی وفقط یه سابقه میشه.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام.
_ نوشته اید که از سال ۹۱ تا کنون بیمه مددجویان بهزیستی هستید.
_ و دو سال و نیم است که در شرکتی اشتغال به کار دارید و بیمه نیز شده اید.
چنین چیزی محال است. یعنی اینکه شخصی هم بیمه اجباری باشد، هم بیمه مددجویان!
سابقه اشتغال در سال ۹۵ مربوطه به گذشته است نه حال!
به هر روی بیمه مددجویان بهزیستی تابع بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد است و مقرری بیمه بیکاری جز تعهدات آن نمی باشد. اما اگر هم زمان با بیمه مددجویان بهزیستی اشتغال به کار داشته اید، بایستی بیمه شما قطع و بیمه اجباری جایگزین آن می شد؛ که در آن صورت استحقاق دریافت بیمه بیکاری را نیز کسب می نمودید.