در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام بنده داراي مدرك كاردان بهداشت محيط و متأهل هستم و قريب به ٨سال بصورت قراردادي در يك مركز درماني مشغول بكار بودم در حال حاضر بدلايل تعديل نيرو از كار بيكار شدم

ميخواستم بدونم بيمه بيكاري و استفاده از سنوات بيمه بهم تعلق ميگيره چيكار بايستي كنم؟

اين دوره هاي فني حرفه اي كه توسط سازمان برگزار ميشه شامل ماهم ميشه؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
داشتن حداقل یکسال بیمه پردازی برای افرادی که دارای قراردادموقت میباشندوشش ماه  کسانی که قراردا دموقت ندارندصرورت دارد،درصورتی که بدون میل واراده بیکارشده باشیدحداکثرظرف یک ماه به اداره کارجهت برقرا ری بیمه بیکاری مراجعه ودرزمان دریافت مقرری نیزجهت آموزش فنی وخرفه ای معرفی خواهیدشد.

پرداخت سنوات خدمت به ازای هرسال یک ماه حقوق ازوظایف کارفرماست.