در دیه و بیمه خودرو توسط (51,790 امتیاز)
آیین نامه ماده ۳ قانون بیمه اجباری شخص ثالث مصوب ۹۵ (معروف به ماده دیه راننده مقصر) آیا ابلاغ شده است
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام
 عزیزانی که چشم انتظار این آیین نامه بودن چشمشون روشن
بالاخره این آیین نامه بعد از کلی انتظار به امضای هیات وزیران رسید و ظرف چند روز آینده به شرکتهای بیمه گر ابلاغ میشود .
البته قبلا تا صحن مجلس هم رسید ولی بخاطر یه اختلاف کوچیک جهت اصلاح عودت داده شد . بالاخره در ۲۳/مهرماه با اصلا حیه جدید به شماره۸۹۴۷۲ به امضا رسید. امیدوارم شرکت های بیمه گر بالاخره رضایت به پرداخت خسارت به راننده مقصر بدهند انشاا...