در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

دیه موارد زیر چقدر است:

  • دست چپ در آتل است؛
  • کبودی در ران راست و چپ و در بازوی راست؛
  •  خراشیدگی حارصه روی دست چپ؛تورم و کبودی انگشت چهارم دست راست؛
  • سرخ شدگی در سمت چپ صورت و در کمر؛
  • تورم پوست سر؛
  • صدمات فوق در اثر اصابت جسم سخت و پدیرش بیمارستانی ایجاد شده است.

معاینه مجدد سه هفته دیگر لازمست....ممنون میشم مقدار دیه در ماه محرم این نامه پزشک قانونی رو بیان کنید...

مرسی

1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
چون پزشک قانونی نظر نهایی خودرا در مورد میزان صدمات اعلام ننموده است ، نمی توان مقدار دیه را تعیین نمود، لازم است تا طول درمان تکمیل شود و پزشک قانونی نظر نهایی را اعلام نماید بعد میتوان مقداردیه را تعیین کرد.
موفق باشید