در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
سلام

شرایط و مدارک لازم برای بیمه زنان خانه دار چیست؟

از زمان اقدام برای بیمه تا دریافت دفترچه چقدر طول می کشه؟

در صورتی که زن خانه دار، چند ماه سابقه ی بیمه زنان خانه دار داشته باشد، در صورت اشتغال، سابقه ی بیمه ی او حفظ می شود؟ و قابل تغییر به بیمه‌ی اجباری هست یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (5,610 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

درود و وقت بخیر.

زنان خانه دار میتوانند هم خود را بیمه تامین اجتماعی نمایند که زیرمجموعه مشاغل آزاد میباشد.

هم میتوانند بیمه عمر زنان خانه دار نمایند. که هم پوشش یمه ای دارد هم دریافت حقوق مستمری

برای دریافت دفترچه باید مبلغ سرانه درمان در تامین اجتماعی جداگانه پرداخت شود که دفترچه صادر شود. انتقال بیمه به بیمه اجباری امکان پذیر است و سابقه گذشته قابل احتساب است.