در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام،من مدت 6سال بیمه تامین اجتماعی بود و 2ساله که به صندوق بازنشستگی پیوستم. آیا میتونم دوباره بیمه ام رو به تامین اجتماعی برگردونم؟مابه تفاوتش چقدر میشه
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
یا سلام

اگر طی مدت خدمت خود تاکنون اقدام به تغییر صندوق ننموده اید این خواسته شما قابل اقدام میباشدومیتوانید سوابق خود را به صندوق بازنشستگی کشوری منتقل نمایید مشروط بر اینکه سوابق کاری شما مورد قبول دستگاهی که در ان اشتغال دارد واقع گردد و سوابق دراحکام کاری شما بعنوان مدت خدمت پذیرفته شود اما اگر مورد قبول قرار نگیرد بعنوان مدت خدمت برای بازنشستگی مثمر ثمر خواهد بود