در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام طی آموزش یکساله نیروی انتظامی از ناحیه انگشت نقض عضو شدم و سال ۸۷ با ۹سال خدمت باز خرید شدم

 ایا امکان پیگیری در خصوص دیه امکان دارد چون مدرکی ندارم فقط ۱۵ روز تو بیمارستان ناجا بستری شدم  و دستم عمل جراحی شد
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام هر شخصی حتی بعد از خودش ورثه میتوانند بابت مطالبات وحق قانونی ادعا کنند البته باید توجه کرد شما بعد از بازخریدی تعهد محضری به نیروی انتظامی ندادید که حق شکایت را ازخود سلب کرده باشید