در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

 لطفا شماره و تاریخ این بحش نامه  و تصویر آن را ارایه بفرمایید تا به کارشناسان ناآشنا به این موضوع ارایه شود

 تشکر
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)

آیین نامه اجرایی تبصره ٥ قانون معافیت از پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایانی که حداکثر ٥ نفر کارگر دارند(مصوب ٢٨/٢/١٣٦٢)

ز آغاز سال ۱۳۶۲ کارفرمایان تمام کارگاه‌های تولیدی و صنعتی و فنی که از خدمات دولتی(از قبیل برق، آب، تلفن و راه) استفاده می‌ کنند تا میزان (۵) نفر کارگر از پرداخت حق بیمه سهم کارفرما معاف بوده و از (۵) نفر به بالا نسبت به مازاد (۵) نفر حق بیمه را خواهند پرداخت.

که  ناشرین و موسسات انتشاراتی هم جزو این کارگاههای فنی اورده شده اند.

http://188.214.4.150/News/Item/1599/2/1599.html