در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام . آیا فاکتور هایی که مربوط به آزمایش و نمونه برداری اقلام سفارشات شرکت می باشند جزو اقلام  مشمول بیمه تامین اجتماعی هستند؟

آزمایش در محل  آزمایشگاه انجام شده و بدون قرارداد دارای فاکتور رسمی می باشد . آیا خدمات محسوب می شود؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

در صورت تکرار فاکتورها در حکم قرارداد میباشد و بصورت حق الزحمه ای مشمول بیمه میباشد و چنانچه بصورت مکانیکی یا با مصالح باشد با نرخ ۷ درصد به اضافه بیمه بیکاری و چنانچه دستمزدی باشد ۱۶/۶۷ درصد لیکن در بازرسی دفاتر قانونی چنانچه د  محل و یا بدون مستندات باشد ۷ درصد و در آزمایشگاه ۲۵ درصد است.