در بیمه بیکاری توسط (200 امتیاز)
سلام همسرم سال 91و92 چهارده ماه در یک شرکت پیمانکاری کار میکرده که بیمه اجباری پرداخت شده و قبل از آن بدون سربازی و دو سال سابقه بیمه درمانی بانک بازرگانی ،حدودا ده سال سابقه بیمه دارد و در سال 74 شش ماه بیمه بیکاری گرفته ،الان با سن 65سال میتونه بیمه بیکاری بگیره و جز سابقه بیمه میشود در صورت مثبت بودن چه اقدامی باید کرد ؟

آیا میشود سابق بیمه درمانی بانک بازرگانی را به بیمه اجتماعی تغییر داد چقدر باید پرداخت کند؟

ممنون از زحمات شما،لطفا پاسخ را در همین صفحه بدهید ایمیل مشکل داره .
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام.ننوشته اید که آیا در حال حاضر ایشان بیمه هیستند یا خیر؟
از تاریخ اخراج ۳۰ روز  مهلت دارند تا جهت برقرای بیمه بیکاری به اداره کار مربوطه مراجعه نمایید.
با سابقه بیمه ذکر شده ، استحقاق بیمه بیکاری شما ۶ ماه است.
سوابق بیمه درمانی بانک بازرگانی قابل انتقال نمی باشند .
در ضمن اطلاعات داده شده کامل نمی باشد.