در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)

با سلام
من در یک داربست فلزی کار میکنم. حداقل حقوق را میگیرم روزانه 310/000 ریال و 1100/000 ریال مزایا که روی هم رفته مبلغ 10/400/000.
اکنون ده سال سابقه بیمه دارم ولی متاسفانه یک فاصله یکسال بینش خالی مونده.

  • اولا: آیا من 20 سال سخت و زیان اور بازنشست میشم؟ و 4 درصد مشاغل سخت چطور محاسبه میشه؟
  • دوما: اگر همینطور حقوق بنده حداقل اداره کار بمونه بازنشستگی من با چقدر حقوق خواهد بود؟ اگر بخام حقوقم رو اضافه کنم تا چقدر میتونم افزایش بدم که حقوق بازنشستگی خوبی داشته باشم؟ (عنوان شغلم کارگر داربست در ارتفاع)

ممنون از سایتتون.

1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
کارمستمرومداوم درفضای بازودرارتفاع بیش ازپنچ مترازسطح زمین برروی دکلها،اتاقک های متحرک ،داربست هاواسکلت هاجزمشاغل سخت وزیان آوربراساس ارای کمیته مربوطه قرارمی گیرد.

میزان حقوق درزمان بازنشستگی متوسط حقوق دوسال اخرمی باشددرصورتی که افزایش تدریجی صورت گیردو4درصدسخت وزیان آوردرزمان احرازشرایط بازنشستگی محاسبه وازکارفرمادریافت می گردد.