در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام، از اینکه وقت میذارید و سوالات رو پاسخ میدید بینهایت سپاسگزارم.

 ما مقصر یه تصادف جرحی هستیم و بعد دو سال حکم دادگاه اومده که ما رو به پرداخت مجموعا 42 درصد دیه کامل محکوم کرده، ( مواردی شامل خردشدگی ران، اسیب نسج نرم و محدودیت حرکتی با وجود تعویض مفصل، ارش اسیب شانه و ...)

سوال بنده اینه ایا بیمه همه ی این مبلغ رو پرداخت میکنه؟ ممکنه از پرداخت بخشی از حکم امتناع کنه؟ ایا لازمه من قبل از سپری شدن مهلت بیست روزه به بیمه مراجعه کنم و این موارد رو ازشون بپرسم که ابا همه اشو پرداخت میکنن یا نه؟ ب

بخشید طولانی شد، یه مقدار نگرانم ممنون از توجه شما
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
بیمه گر تمام خسارات وارده رو پرداخت میکنه و نیازی نیست شما نگران باشید . دیه یوم الادا پرداخت میشه ینی هر زمان حکم قطعی دادگاه دستشون برسه ملاک پرداخت دیه قرار میگیره.
اما اگر حادثه ناشی از تخلفات حادثه ساز راننده مقصر باشه شمارو به پرداخت ۲ونیم درصد کل خسارات محکوم و این مبلغ رو از شما ریکاوری میکنه