در بیمه حوادث توسط (870 امتیاز)
سلام.من تصادف کردم پام شکسته هزینه های پزشکی رو قراره از بیمه حوادث بگیریم.

بعد از دوسال پیچ و پلاک توی پام  رو باید درش بیارم.

میشه دوباره از همون بیمه حوادث هزینه های بیمارستان رو دریافت کرد؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باسلام
اقا علیرضا هزینه های پزشکی و بیمارستان برای مداوای مصدوم توسط بیمه پرداخت میشه .دیه ای که به شما تعلق میگیره برای جبران همین خساراته. اون مبلع رو باید خودتون تقبل کرده و پرداخت کنید