در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام اگر راننده با عابر یا راکب موتور سیکلت تصادف کرد بعد فرار کرد ، بیمه خسارت راپرداخت میکند
4 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

مراحل انجام کار در تصادفاتی که مقصر حادثه از صحنه تصادف متواری شده است؟

  1.  تماس با پلیس 110.
  2.  تنظیم صورت‌جلسه حادثه توسط عوامل کلانتری محل.
  3.  تنظیم کروکی توسط عوامل راهور.
  4.  مراجعه زیان‌دیده یا بستگان درجه یک زیان‌دیده یا متوفی به کلانتری محل جهت تنظیم شکوائیه علیه مقصر متواری.
    (در صورت که عوامل راهور در صحنه حضور نداشته باشند می‌بایست توسط رئیس کلانتری یک تقاضانامه ترسیم کروکی صحنه به هم خورده به حضور  قاضي دادگستری محل ارسال گردد)
  5. معرفی كارشناسان راهور يا کارشناس رسمی دادگستری جهت ترسیم کروکی صحنه به هم خورده. (در صورت حضور نداشتن عوامل راهور در زمان حادثه)
  6.  در صورتی که خسارت مالی باشد اصل کروکی به همراه مدارک بیمه بدنه و ثالث به بیمه ارائه می‌گردد. (استفاده از مزایای جانشینی در بیمه بدنه)
     در صورتی که خسارت منجر به جرح يا فوت شده باشد می‌بایست مراحل ذیل را تا صدور رأی دادگاه ادامه داد، اما نیاز نیست برای دریافت خسارت خودرو منتظر به صدور رأی دادگاه شد این موضوع فقط برای تصادفات جانی صدق می‌کند.
  7. معرفی زیان‌دیده یا زیان‌دیدگان به پزشکی قانونی. (معرفی به پزشکی قانونی در مراحل اولیه از سوی کلانتری صورت می‌گیرد و مراجعات بعدی به پزشکی قانونی نیاز به اخذ نامه از کلانتری و یا دادسرا نمی‌باشد)
  8.  ارسال پرونده به دادسراي منطقه (توسط عوامل كلانتري).
  9.  تنظیم یک دادخواست در دادسرا علیه مقصر.
  10.  بازجوئی زیان‌دیده یا بستگان درجه یک متوفی در دادسرا.
  11.  خاتمه درمان زیان‌دیده در صورت مجروحیت.
  12.  ارجاع پرونده به دادگاه و تنظيم آخرين  صورت جلسه (گزارش) توسط قاضي.
  13.  صدور رأی دادگاه .
  14.  دریافت دیه از شرکت بیمه‌گر (در صورت شناس بودن) و یا صندوق تأمین خسارت‌های بدنی (به لحاظ مجهول الهويه بودن مقصر).