در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

احتراما اینجانب خانمی 43ساله و مجرد هستم که با مادرم زندگی میکنم و حقوقی که از پدر مرحومم که کارمند آموزش و پرورش بود دریافت میکنیم.

بنده سالهای قبل که شاغل بودم لیست بیمه تامین اجتماعی برای بنده رد میشد اما اکنون حدود سه سال است که شاغل نیستم اما حق بیمه خود را به عنوان مشاغل آزاد به تامین اجتماعی واریز میکنم.

میخواستم بدونم در چند سال آینده که به سن بازنشستگی رسیدم و همچنان مجرد و بیکار باشم و حق بیمه تامین اجتماعی خودم رو بصورت مشاغل آزاد پرداخت کرده باشم میتونم همزمان هم از مستمری که از جانب پدرمرحومم دریافت میکنم ؛ حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی هم دریافت کنم

با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورت اشتغال به کار یا دریافت مستمری بازنشستگی ، حقوق پدرتان قطع خواهد شد.