در بازنشستگی و مستمری توسط (240 امتیاز)
سلام  پدر و مادر یکی از آشنايان به رحمت خدا رفتند و ایشان دختر مجرد هستند که قبلا شاغل در اموزش و پرورش بودند و برای ایشان بیمه رد میشد،  بعد از فوت مادر از کار استعفا داد و یک ماه بعد از فوت مادرش در خواست داد که بتواند از حقوق پدر استفاده کند ولی گویا بیمه بهش گفتند، چون قبلا براش بیمه رد میشده بهش حقوق پدر را نداده بودند و گفتند خیلی طول میکشد تا درست بشه  ؟  میشه بگید باید چکار کنه
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
بر اساس بند ۳ ماده ۴۸ قانون حمایت خانواده مصوب مورخ اول اسفندماه يكهزار و سيصد و نود و يك مجلس ‌شوراي ‌اسلامی: فرزنـدان اناث در صـورت نداشتن شغل يا شوهر... حسب مورد از كمك هزينه اولاد، بيمه و مستمري بازماندگان يا حقوق وظيفه والدين خود برخوردار مي‌گردند.