در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام
اخیر یک نماینده بیمه ایران به صورت انفرادی و یا گروهی کمتر از 50 نفر با افراد قرارداد بیمه تکمیلی منعقد می کند در حالی که از بیمه ایران استعلام گرفتم و گفتن با شرایط فوق نمیشه بیمه تکمیلی بیمه ایران شد
در صورت خرید بیمه درمان تکمیلی انفرادی یا گروهی زیر 50 نفر از این نمایندگی چه مشکلی ممکن است به وجود بیاید؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در سالهای اخیر و با توجه به مشکلاتی که آحاد مردم بخش درمان دارند و نیاز مبرم به این پوشش،علی رغم آیین نامه های بیمه مرکزی،بعضی از نمایندگی های شرکتهای بیمه،بویژه بیمه ایران،که نزد عامه مردم مورد اعتماد می باشد،شرکتهایی تاسیس نموده اند و با جمع آوری گروه های کوچک در غالب یک قرارداد،اقدام به ثبت نام بیمه تکمیلی برای این افراد نموده اند.

البته با توجه به اینکه هدف این همکاران محترم،بیشتر هدف شان جلب رضایت مشتریان و مشتری مداری میباشد،بعضی نیز با هدف مادی به این اقدام روی آورده اند که بالطبع در همه جوامع نمی توان جلب رضایت بدست آورد.

در هر صورت هر اتفاق و یا نارضایتی نیز بوجود بیاید،مسول پاسخگویی‌ به هزینه ها و قرارداد و نحوه عملکرد آن،به بیمه ایران مربوط نمیشود و خود فرد یا شرکت باید پاسخگوی آن باشد.