در بیمه درمان تکمیلی توسط
تفاوت خرید قسطی و نقدی بیمه درمان تکمیلی انفرادی در چیست
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام وقت بخیر.

خرید نقدی و یا اقساطی بیمه درمان تکمیلی انفرادی،بسته به نوع دیدگاه مدیریت شرکت بیمه ایه که داره این خدمات رو به مردم  عرضه میکنه.

بعضی از شرکتها برای جذب مشتری،شرایط خوبی اعلام میکنن تا مشتری برای عقد قرارداد مجاب بشه.

بعضیا هم براشون مهم نیست که هر کسی بیاد باهاشون قرارداد ببنده،و شرایط خاصی رو برای عقد قرارداد میزارن.

در کل عقد قراردادهای تمام بیمه های درمان تکمیلی و یا حتی عمر و سایر رشته های بیمه ای در شرکتها،بستگی ۱۰۰٪ به دیدگاه مدیریت اون شرکت برای جذب بیمه گزاران جدید و حفظ بیمه گزاران قدیمی داره.