در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام، بر طبق مصوبه مجلس در اسفند ماه سال گذشته شغل پرتوکاری(رادیولوژی)جز‌ مشاغل سخت و زیان آور قرار گرفت که براساس آن شاغلین با حداقل بیست سال سابقه کار مرتبط با اشعه میتوانند درخواست بازنشستگی پیش از موعد و با دریافت سی روز حقوق نمایند.

آیا بخشنامه اجرایی این قانون به سازمان تامین اجتماعی ابلاغ شده است.

در صورتیکه پاسخ مثبت باشد روال کار به چه ترتیب خواهد بود. سازمان انرژی اتمی در این زمینه چه نقشی دارد؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام

بله در اسفندماه ۹۸ابلاغ گردید