در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام
سال قبل تصادف کردم و بخاطر جراحات  و شکستگی مچ دست چپم و دنده ام  4 ماه استراحت در منزل داشتم آیا حقوق 4 ماه را میتوانم دریافت کنم ؟
ماهانه چه مبلغی تعلق میگیرد ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

در گزارش پزشکی قانونی، برای مدتی که به طول درمان معروف است، بر اساس درصدی از دیه، ارش تعیین می شود. یعنی اگر پزشکی قانونی برای شما استراحت کامل تشخیص داده، حتما در گزارش نهایی خود برای این مورد هم ارش تعیین نموده است و جزء خسترت های پرداختی به شما منور شده است.

احیانا اگر این موضوعدر رای نهایی پزشکی قانونی آورده نشده است، می توانید مآلبه نمایید.