در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام و وقتتون خوش .

خواستم بدونم حقوق زنان مستمری بگیر تامین اجتماعی  در صورت ازدواج مجدد امسال (96) قطع میشود یا نه .

متاسفانه با مراجعه به سازمان تامین اجتماعی شهرهای مختلف جواب های ضد و نقیضی گرفتم و بیشتر آشفته کننده بود تا کارگشا.خواستم راهنماییم کنید .

 من واقعا نمیدونم از چه مرجعی  جواب قاطع و قابل اعتمادی بگیرم.پاینده باشید
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام اگر خانمی بعد ازفوت همسرش ازدواج کند حقوق او از سال ۹۲ به بعد قطع نمیشود واین قانون همیشگی هست وجای نگرانی نیست