در بازنشستگی و مستمری توسط
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان عزیز

مادر بزرگ من مستمره بگیر تامین اجتماعی میخواستم بدونم ایشون میتونن ضامن وام ازدواج من بشن
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام در تامین اجتماعی با جلسه های متعددی که برقرار شده به خاطر یک سری مشکلات در رابطه باضمانت به این نتیجه رسیده که مستمری بگیر فقط برای فرزندان خودش میتواند ضمانت کند مثلا مادربزرگ شما فقط برای فرزندانش نامه کسر حقوق میدهند حال بستگی به آن شعبه دارد که به نوه مستمری بگیر بدهد یانه؟