در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام بنده شاغل نیروی انتظامی بودم و زمانی ک قرارداد ۵ساله ام تموم شد از سازمان منفک شدم منتها چون در زمان خدمتم وام ازدواجمو گرفتم الان میگن باید کل وام رو یکجا تسویه کنی تا بهت تسویه بدیم از اون طرف بیمه درمانی نیروهای مسلح هم میگه باید تسویه کنی تا بیمه ات رو قطع کنیم یا خودت حق بیمت رو واریز کنی .
الان من تو سیستم تحت پوشش بیمه هستم ولی عملا بیمه نیستم تامین اجتماعی هم میگه باید پایان خدمت بیاری تا بیمه اختیاریت انجام بشه ک متاسفانه اونم بهم نمیدن لطفا راهنماییم کنید ک من چطور دفترچه درمانی دریافت کنم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

چند راهکار وجود داره :

1 اگر دفترجه فقط می خواین از طریق بیمه سلامت اقدام کنین

2 میتونین بیمه مشاغل آزاد بشین که نیازی به پایان خدمت نداره ( البته اختیاری بهتر از مشاغل آزاد هستش مخصوصا دفترچش)

3 چند ماه در کارگاه مشمول تامین اجتماعی کار کنین بعد می تونین بیمه اختیاری بشین و نیازی به پایان خدمت نیست

پایان خدمت برای اختیاری در مواقعی هستش که شما 30 روز سابقه مورد نیاز جهت عقد قرارداد اختیاری رو ندارین