در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
آیابه راننده مقصر که ۵سال پیش تصاف کرده ودچار شکستگی ازناحیه مچ دست شده وهنوز خوب نشده درصورت شکایت می توان دیه گرفت؟

سلام،بنده ۵سال پیش تصادف کردم ومقصر بودم که ازناحیه مچ دست دچار شکستگی شدم استخوان اسکافوئید که درسال ۹۳ دوباره دستمو عمل کردم وپیوند استخوان انجام دادم که الان بعداز ۲تا عمل وپس از۵سال دستم هنوز خوب نشده وشکستگی بهبود نیافته آیاامکان شکایت ازبیمه ودریافت دیه وجود دارد؟البته همون سالی که تصادف کردم پزشک قانونی برام نقص عضو زد ومبلغ یک میلیون بهم پرداخت شد،درضمن بیمه من بیمه آسیابود.باتشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
آرزوی بهبودی و سلامت براتون دارم
چون شما یکبار بعلت نقص عضو مبلعی رو بابت جبران خسارت دریافت کردین وپرونده مختومه شده متاسفانه نمیتونین دوباره درخواست جبران خسارت کنید