در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام.من در حادثه واژگونی ماشین دچار شکستگی دو مهره کمر و پارگی طحال شدم. که کمرم طی عمل جراحی پلاتین گزاری دائمی شده و طحال را طی عمل جراحی بیرون اوردند. میخاستم بدونم که دیه شکستگی مشخص میباشد؟ و اینکه میتوان دیه کامل برای بیرون اوردن طحال و نقص عضو گرفت.تشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

طبق راي وحدت رويه ديوان عدالت اداري براي خارج كردن طحال ارش تعيين خواهد شد و شامل ديه كامل نخواهد شد و براي شكستگي ستون فقرات ١٠ درصد ديه كامل تعيين خواهد شد و بابت پلاتين و ساير جراحات ارش تعيين خواهد شد