در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
سلام

در صورت بروز حادثه مثلا تصادف امکان این هست هم از بیمه ثالث مقصر حادثه استفاده کرد هم پوشش حوادث بیمه عمر
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به این سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که بله.

در صورت نقص عضو و داشتن هزینه های پزشکی در اثر حادثه و خدای نکرده حتی ازکارافتادگی،بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد هزینه های شما رو تا سقف تایید شده در بیمه نامه تون(که بستگی به میزان حق بیمه تون داره) تمام و کمال پرداخت میکنه.

در صورتی که تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام دارین،فرم زیر رو پر بفرمایین تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرن.

موفق و پیروز باشین.