در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
همسرم از پرسنل نیروهای مسلح است وقبل از ازدواج با من.. خواهرش رو که مجرد هستش رو بیمه کردن ایا میشه بیمه خواهرشون رو قطع کرد؟؟؟
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود.

بله، باتوجه به اینکه نسبت خواهر جزو گروه بیمه‌های اختیاری سرپرست می‌باشد؛ سرپرست می‌تواند بنا به درخواست شخصی، با ارائه دفترچه بیمه خواهر به همراه شناسامه و کارت ملی وی درخواست ابطال دفترچه را نماید. اما درصورت ابطال، تا یکسال امکان برگشت و برقراری مجدد بیمه ایشان امکانپذیر نخواهدبود.